Wybory dotyczące prywatności
Możesz wyłączyć sterowanie ruchem, zrezygnować z opcjonalnych aktualizacji orbit, usunąć zapisy lotów i aplikację. Kopiami zapasowymi zarządzasz w ustawieniach Apple. Aby usunąć wiadomości wysłane do pomocy, napisz na [email protected]. Ruch i lokalizacja są używane tylko po włączeniu tych funkcji, do widoku, lokalnego nieba i celów lotu na urządzeniu. Nie są przesyłane. Dostęp można wyłączyć w ustawieniach systemowych. Aplikacja nie korzysta z kontaktów, zdjęć ani mikrofonu.
[email protected] ↗