Privacykeuzes
Je kunt bewegingsbesturing uitschakelen, optionele baanupdates overslaan, vluchtopnamen verwijderen en de app verwijderen. Beheer back-ups via je Apple-instellingen. Vraag verwijdering van supportberichten aan via [email protected]. Beweging en locatie worden alleen bij ingeschakelde functies gebruikt voor de weergave, lokale hemel en bestemmingen op je apparaat. Ze worden nooit geüpload. Je kunt toegang uitschakelen in de systeeminstellingen. De app gebruikt geen contacten, foto’s of microfoon.
[email protected] ↗